ELMARAD_BIODINAMIKUS TERMÉKBEMUTATÓ

Időpont
2020. június 30. 16:00 - 17:30

Helyszín
‌Rudolf Steiner Ház

Sok szeretettel várunk mindenkit – a honlapon, illetve a Biodinamikus Közhasznú Egyesület honlapján http://www.biodin.hu/ előre jelzett – keddi napokon 16.00 és 17.30. között a Rudolf Steiner Ház udvarában tartott biodinamikus termékbemutatóra, melyen az idényzöldségek és gyümölcsök mellett az ezekből készült termékekkel is megismerkedhetnek az érdeklődők.

A termékbemutató megtartása minden esetben az adott időszakban rendelkezésre álló termékválaszték, illetve a termelők kapacitásának függvénye. 

Kérjük a rendezvénnyel kapcsolatban tájékozódjon időben: A Biodinamikus Közhasznú Egyesület minden kedden 8 óra 30 perctől 12 óra 30 percig hivatali órákat tart a Magyar Antropozófia Társaság (MAT) székházában. Treiber Gabriella ebben az időben fogadja előre egyeztetett időpontban az egyesületi tagokat és érdeklődőket, valamint a telefonhívásokat a +36 30 552 5108 telefonszámon.

Kérjük segítse az alakulóban lévő kezdeményezés szervezését, és írjon a treiber.gabriella@biodin.hu email címre, amennyiben igényt tart egy ilyen biodinamikus termékbemutatóra- és vásárlásra! Egyúttal kérjük azt is jelezni, milyen rendszerességgel (pl.heti-kétheti-havi) tartaná megfelelőnek a rendezvény megtartását!

Jellege
-

Részvétel
nyilvános

Részvételi díj
-

Szervező
-