Étkezési kultúra a kultúrkorszakokban

Időpont
2020. február 21. 17:00 - 19:30

Helyszín
‌Rudolf Steiner Ház - Pecsét terem

 

Vallástörténeti képekkel illusztrált előadás. Előadó:  Csanádi József reformszakács.

Minden kultúrkorszakban elterjed egy adott helyen egy adott élelmiszer, melyet onnantól kezdve az emberiség fogyaszt.

Többek között az alábbi kérdésekkel fogunk foglalkozni:

  • Mi a kapcsolat az óindiai korszak tudatszintje és a tej között?
  • Miért terjedt el az óperzsa korszakban a gabona, az óegyiptomi korszakban a méz, a görög-római korban a só, az anglo-germán korszakban a cukor fogyasztása
  • Érdeklődni lehet emailben a csanadi.jozsef@freemail.hu címen, vagy telefonon Vadinszky Orsinál tel:06/30/275-5915

 

Jellege
előadás

Részvétel
nyilvános

Részvételi díj
felajánlás

Szervező
-