Étkezési kultúra a kultúrkorszakokban
Időpont
2020. február 21. 17:00 - 19:30
Helyszín
Rudolf Steiner Ház - Pecsét terem
Vallástörténeti képekkel illusztrált előadás. Előadó: Csanádi József reformszakács.
Minden kultúrkorszakban elterjed egy adott helyen egy adott élelmiszer, melyet onnantól kezdve az emberiség fogyaszt.
Többek között az alábbi kérdésekkel fogunk foglalkozni:
- Mi a kapcsolat az óindiai korszak tudatszintje és a tej között?
- Miért terjedt el az óperzsa korszakban a gabona, az óegyiptomi korszakban a méz, a görög-római korban a só, az anglo-germán korszakban a cukor fogyasztása
- Érdeklődni lehet emailben a csanadi.jozsef@freemail.hu címen, vagy telefonon Vadinszky Orsinál tel:06/30/275-5915
Jellege
előadás
Részvétel
nyilvános
Részvételi díj
felajánlás
Szervező
-