JELÖLTEK BEMUTATKOZÁSA

Időpont
2019. április 6. 10:00 - 12:00

Helyszín
‌Rudolf Steiner Ház - Pecsét terem

A jelöltek bemutatkozása

2019. májusában lejár a jelenlegi képviselő testület tagjainak mandátuma és ezért, a 2019. évi tavaszi közgyűlésen új tagokat kell választanunk. A képviselő testület tagjainak jelölését az elmúlt évekhez hasonlóan most is alapos előkészítő munka előzi meg, mind a tagság, mind pedig a jelölő bizottság és a képviselő testület részéről. Ez a folyamat arra is lehetőséget ad, hogy a jelöltek egymást is megismerve, eldöntsék, hogy megválasztásuk esetén a közös munkát el tudják-e fogadni, és együttműködve akarnak-e tenni a Társaság érdekében.

Ennek a fórumnak az a célja, hogy a társaság tagjai és különböző csoportjai által javasolt jelöltekből összeálló 7 főt a tagság már a közgyűlés előtt megismerje, és a társaság tagjainak is lehetősége van a jelöltekkel találkozni és beszélgetni a mai napon rendezett fórumon.

Majd ennek a folyamatnak a végén 2019. május 11-én, szombaton tartjuk meg a Társaság 2019. évi rendes közgyűlését, ahol a mai napon megismert jelöltek megbízásának jóváhagyása lesz az egyik napirendi pont.

Jellege
előadás

Részvétel
nyilvános

Részvételi díj
-

Szervező
-