KEDVEZMÉNYES ADVENTI KÖNYVVÁSÁR A GENIUS KIADÓ KÖNYVEIBŐL.

Időpont
2019. december 15. Egész napos

Helyszín
Egyéb

Az akciós időszak 2019. december 1-én, vasárnap 00,00 órakor kezdődik és 2019. december 20-án, pénteken 24 óráig tart. Az akció a Magyar Antropozófiai Társaság Genius Kiadója által kiadott és készleten lévő valamennyi könyvet érinti és ezen időszak alatt a könyveket 25 %-os bruttó engedménnyel árusítjuk.

Az engedmény érvényesítésének feltétele, hogy a könyveket a MAT honlapján, a Vásártér oldalon keresztül rendeljék meg, (vagyis az http://antropozofia.hu/konyvaruhaz/ oldalon), vagy a fenti időszakban a Rudolf Steiner Házban személyesen vásárolják meg.

Az akció során vásárolt könyvek kiszállításával, ill. átvételével kapcsolatban a következő fontos tudnivalókra hívjuk fel vásárlóink figyelmét. Az interneten megrendelt könyveket kérésre postai úton juttatjuk el megrendelőinkhez, és lehetőség van a személyes átvétel választására is. Az utolsó postázási nap 2019. december 17-e, kedd. Ezért a december 16-a 24,00 óra után megrendelt könyveket csak december 23-án adjuk postára, de a kedvezményt természetesen jóváírjuk.

Aki a személyes átvételt választja, azt kérjük, hogy a megrendelt könyveket a Rudolf Steiner Házban, a nyitvatartási időkben vegye át. Az ezzel kapcsolatos információkat a Társaság honlapján lehet megtalálni.

Az utolsó vásárlási és személyes átvételi lehetőség a Társaság Karácsonyi ünnepsége előtt, valamint 2019. december 23-én, hétfőn 12,00 és 15,00 óra között van.

A beérkezett megrendeléseket a beérkezés sorrendjében szolgáljuk ki. Az akció csak a készlet erejéig érvényes.

Jellege
-

Részvétel
-

Részvételi díj
-

Szervező
MAT képviselő testület