Michael Út Szellemi Műhely – Michaelita gyakorló közösség napja

Időpont
2020. október 4. 10:00 - 16:00

Helyszín
Egyéb

Michaelita gyakorlóközösség gyakorlati napjának fő témái:

1. “Mindennapi gonoszságunk” – az ellentéterők a mindennapjainkban a gondolat-érzés-akarat  szféráiban, az ellentéterők küldetése, doppelgangerek háborúja, vagy az Én szabadsága…

Irányított beszélgetés a résztvevők bevonásával.

2. Az “alapgyakorlatok” elindítása életünkben – Tóth Éva ismertetője “Florin Lowndes – A szívcsakra felélesztése” című könyve alapján a csakrák steineri értelmezéséről és a csakrák fejlesztését célzó gyakorlatokról, amelyek a “magasabb világok megismeréséhez” vezethetik el az embert.

3. Meditációs gyakorlataink a “Szívcsakra meditáció” mellett a “Miatyánk” “normál bővített”, “csakra tisztító” és “steineri” variációi

Gyakorlati napunkon folytatjuk utunkat az emberi sors és az emberiségfejlődés küszöbélményeinek feltárásában, és a meditációs gyakorlati élet kialakításában. A tematikus nap elméleti és gyakorlati elemekből áll, ahol az elmélet kimondottan a gyakorlatok alapjául szolgálnak.

A tematikus napunkat Bothmer gyakorlatokkal egészítjük ki az ellazulás, a koncentráció és a közösségi együttlét egymáshoz kötődő élményeinek kialakítása céljából.

Levezetik: Kovács Réka és Kovács Sándor

A meditációkat levezetik:Tóth Éva, Persőtzi Mihály, Molnár József Dodi

A tematikus napra egy kis hazaival készüljön, aki teheti, hogy az ebédidőben egymást megvendégelhessük.

A tematikus nap hozzájárulása: 0-3000 Ft (a lehetőségekhez mérten, amivel a közösség munkája támogatható)

Jellege
műhelymunka

Részvétel
nyilvános

Részvételi díj
felajánlás

Szervező
Michael Út Szellemi Műhely