Hogyan lehetek a Társaság tagja?

A Magyar Antropozófiai Társaság nyitott közösség, bárki szabadon csatlakozhat hozzánk, aki belépésekor elismeri a dornachi Goetheanumban működő Szabad Szellemtudományi Főiskola létének jogosultságát, és vállalja, hogy a tagdíj befizetésével hozzájárul a társaság működésének költségeihez.

Ezzel kapcsolatban az Általános Antropozófiai Társaság alapító okiratának 4. pontja kimondja, hogy „Az Antropozófiai Társaság teljesen nyitott. Tagja lehet mindenki, nemzetiségétől, vallásától, állapotától, tudományos és művészi meggyőződésétől függetlenül, aki egy olyan intézmény működésének jogosultságát elismeri, mint a Goetheanumban, Dornachban működő Szabad Szellemtudományi Főiskola.”

Ha szabad akaratából  az Antropozófiai Társaság tagja kíván lenni, akkor kérjük töltse ki az itt letölthető belépési nyilatkozatot és két ajánló tag aláírásával juttassa el azt a Társaság titkárságára. Postacímünk: 1026 Budapest, Riadó utca 2/b.

Mindenki, aki a felvételét kéri a Magyar Antropozófiai Társaságba egyben tagja lesz a Dornachban működő Allgemeine Anthroposophische Gesellschaft-nak is, ezért a belépési nyilatkozatnak van egy német nyelvű oldala is, amit kiküldünk a Goetheanumba, ahol a világtársaság tagjait tartják nyilván, és a tagságot igazoló tagsági kártyáját a Goetheanumból küldik meg.

BELÉPÉSI NYILATKOZAT_2018