"A valóság nem olyasmi, amiről az embernek véleménye lehet. A valóságot vagy ismeri az ember, vagy nem. ...ahogy nem lehet vitatkozni azon, hogy mennyi a háromszög szögeinek összege, úgy nem lehet vitatkozni a magasabb igazságokról sem."
Rudolf Steiner
Belépés - Regisztráció

Könyves csoport

A Magyar Antropozófiai Társaság egyik kiemelt feladatának tartja, hogy az antropozófiai tartalmak a széles nagyközönség számára minél nagyobb körben, könnyen elérhetőek legyenek közérthető formában. A cél elérése érdekében tart a Társaság rendezvényeket a Rudolf Steiner Házban, teszi közzé negyedévente az Antropozófia című folyóiratot, üzemeltet honlapot, és ad ki antropozófiai témájú munkafüzeteket és könyveket.

Rudolf Steiner születésének 150. évfordulóján sok olyan új szempont jelent meg a nyilvánosság-munkában, amely korábban nem. Az egész világon egy olyan nyitás figyelhető meg sok szinten, amely ezelőtt nem volt ily mértékben és ily módon tapasztalható. Ezeknek a kihívásoknak szeretne megfelelni a Genius kiadó, amennyiben az eddigi működési modelljét átalakítja, a modern kor kihívásaira válaszolva. Ez a megváltozott helyzet indokolja a tervezett változásokat.

Kapcsolat   |    Adatkezelés   |    Impresszum