"Csak azok az ismeret-ideák gyökereznek meg igazán az emberi bensőben, melyek szociális működésben sülnek ki."
Rudolf Steiner
Belépés - Regisztráció

Vezetőség

A MAT 2016. évi közgyűlésén megválasztott új épviselőtestült vezetőség) tagjai a közgyűlést követően megválatták a társág képviseljének Takáts Pétert és szétosztották a feladatokat egymás között.

A Rudolf Steiner Ház kéréseivel Naszályi Nóra foglalkozik, a programok, rendezvények ügyei Varga-Szemes Lászlóhoz kerültek, a MAT gazdálkodásák kérdéseit Hivessy Géza vállalta fel, míg a tagi kapcsolatok és tagsági ügyek felelőse Somogyvári Mária. Az antropozófiai életterületekkel való kapcsolattartás Mezei Katihoz került, és az informatikai kérdésekkel Drucke György  foglalkozik. A Trsaág kiadványait kezlő szerkesztőség vezetőségi kooinátora  Takáts Péter.

Az új képviselő testület (vezetőség) minden tagja fontosnak tartja azt az alapelvet, hogy csak a tagokkal együtt és velük szoros együttműködésben kívánjuk intézni a Társaság ügyeit, úgy, hogy közben a működés minden eleme teljesen átlátható legyen, annak érdekében, hogy a Rudolf Steiner Ház az antropozófia és az antropozófusok valódi otthona lehesen.

Rendezvényeink:

2018.05.11.  17:30 - 19:00   Michael Schmock úrnak, a Német Antropozófiai Társaság főtitkárának előadása

Rudolf Steiner Ház - Pecsét terem
nyilvános

A Német Antropozófiai Társaság főtitkára Michael Schmock úr Budapestre látogat és előadást tart a Rudolf Steiner Házban.

Kapcsolat   |    Adatkezelés   |    Impresszum