"Krisztus nem csupán az, akire az ember feltekint, akinél mintegy vigaszt talál, hanem a nagy előkép, akit utánozni kell, ahogy a halált legyőzi."
Rudolf Steiner
Belépés - Regisztráció

Vezetőség

A MAT 2016. évi közgyűlésén megválasztott új épviselőtestült vezetőség) tagjai a közgyűlést követően megválatták a társág képviseljének Takáts Pétert és szétosztották a feladatokat egymás között.

A Rudolf Steiner Ház kéréseivel Naszályi Nóra foglalkozik, a programok, rendezvények ügyei Varga-Szemes Lászlóhoz kerültek, a MAT gazdálkodásák kérdéseit Takáts Péter vállalta fel, míg a tagi kapcsolatok és tagsági ügyek felelőse Somogyvári Mária. Az antropozófiai életterületekkel való kapcsolattartás Mezei Katihoz és Hivessy Gézához került, és a társasági rendezvények felelőse Németh Gilda lett. A GENIUS Kiadó és a Társaág kiadványait kezlő szerkesztőség valamint az informatika csoport vezetőségi koordinátora Takáts Péter.

Az új képviselő testület (vezetőség) minden tagja fontosnak tartja azt az alapelvet, hogy csak a tagokkal együtt és velük szoros együttműködésben kívánjuk intézni a Társaság ügyeit, úgy, hogy közben a működés minden eleme teljesen átlátható legyen, annak érdekében, hogy a Rudolf Steiner Ház az antropozófia és az antropozófusok valódi otthona lehesen.

Rendezvényeink:

2018.12.22.  16:00 - 18:00   Kiss Miklós előadása - A Társaság karácsonyi ünnepe

Rudolf Steiner Ház - Pecsét terem
nyilvános

A fenti időpont a Képviselőtestület által javasolt időpont, amely  az ünnep felelősének igényei szerint még változhat, ezért kérjük, hogy az időpont közeledtével ellenőrizze újra a rendezvény meghívóját! Köszönjük!