"A rózsakeresztes felfogás szerint csak az a tudás számít, mely által hatásosan tudunk beavatkozni az életbe."
Rudolf Steiner
Belépés - Regisztráció

<< Vissza

ELŐFIZETÉS AZ ANTROPOZÓFIA LAPRANZs 2015.09.27.

ElŐFIZETÉS AZ ANTROPOZÓFIA LAPRA

Hosszú szünet után ismét megjelent az Antropozófia, a Magyar Antropozófiai Társaság lapja, melyre most tagjaink előfizetését várjuk.

Az újra indított lap első számát megküldtük a Társaság minden tagjának, abban a reményben, hogy az kedvező fogadtatásra talál. A képviselő testületben úgy reméltük, hogy az új lapnak sok előfizetője lesz, és ez adja majd a lap életének alapját és biztosítékát.

A képviselő testület a lap árával kapcsolatban úgy döntött, hogy az Antropozófia lapra történő előfizetés esetén az éves előfizetési díj 4.000.- Ft/év lesz, ami évente 4 lapszámot jelent. Ehhez az összeghez jön még, igény esetén, a lapok postai úton történő kézbesítésének költsége. Ez a kézbesítési költség 2018-ban alkalmanként plusz 300.- Ft lesz. Mivel 2018-ban összesen csak három szám jelenik meg, a Pünkösdi, a Mihály napi és  Karácsonyi szám, ezért a 2018 évi előfizetési díjak ennél alacsonyabbak.

Aki a 2018-as három lapszámra előfizet, vagyis ezzel támogatja a lap megjelenését, attól azt kérjük, hogy banki átutalással fizessék be a Társaság bankszámlájára az igényeiknek megfelelő előfizetési díjat.

3.000.- Ft-ot kérünk megfizetni a 2018-as évre abban az esetben, ha személyesen kívánják átvenni a lapot a Rudolf Steiner Házban, és 3.900.- Ft-ot, abban az esetben, ha a kézbesítést postai úton kérik. Ezen előfizetőinknek a 2018-ban már megjelent és a Társaság tagjainak kipostázott Pünkösdi számon felül még két lapszámot küldünk meg, a Mihály napi és Karácsonyi számokat.

Az átutaláshoz szükséges adatok:

A bank neve: MagNet Magyar Közösségi Bank; a bankszámla száma: 16200106-11543596; Megjegyzés: előfizetési díj 2018. Kérjük, hogy azok az előfizetők, akik nem tagjai a Társaságnak, feltétlenül adják meg a postai címüket is!

Természetesen előfizetés nélkül is lehetőség van a lap megvásárlására. Ebben az esetben egy lapszám bolti ára: 1.200.- Ft, és nyitvatartási időben a Rudolf Steiner Házban lehet megvásárolni.