"Életünk a szabad és nem szabad cselekedetek láncolata. Az ember fogalmát azonban nem gondolhatjuk végig anélkül, hogy egyszer ne jutnánk el a szabad szellemhez mint az emberi minőség legtisztább kifejeződéséhez. Igazán emberek csak annyiban vagyunk, amennyiben szabadok vagyunk."
Rudolf Steiner
Belépés - Regisztráció

<< Vissza

KönyvbemutatóKZS 2018.02.23.

2018.02.23. (péntek) 17:00 - 19:00,   Rudolf Steiner Ház - Pecsét terem

egyéb rendezvény, nyilvános

A REMEDIUM Könyvkiadó bemutatkozása

A Remedium Kiadó 2005 óta ad ki antropozófiával kapcsolatos könyveket. Eddig 14 ilyen kiadványuk jelent meg, úgynevezett „másodlagos” szerzőktől többek között a neveléssel, a Waldorf-pedagógiával, az antropozófus orvoslással, a társadalmi hármas tagozódással, művészeti terápiával, euritmiával kapcsolatban.

2007 óta a vízzel és az antropozófia egyik fontos gyakorlati eredményével a Flowformokkal is foglalkoznak, mind előadások, mind művészeti műhelymunka mind Flowformok forgalmazása keretében.

Tuscher Ágnes és Hassmann Péter kiadványaik bemutatása mellett ismertetni fogják gyakorlati tevékenységüket és legközelebbi terveiket is.

Az egyéni és csoportos művészeti foglalkozások mellett Ágnes a Waldorf óvónőképzésen, Péter többek között az Antromedicart antropozófiai orvosképzésen és a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság képzésein tart előadásokat.