"Bizonyos dolgoknak szükségszerűen meg kell történniük, még akkor is, ha ezek valamilyen szempontból károsak. Kell, hogy az ember ki legyen téve ilyen ártalmaknak, hogy ezeket leküzdve bizonyos erőket szerezzen meg."
Rudolf Steiner
Belépés - Regisztráció

<< Vissza

FÓRUM AZ ANTROPOZÓFIA FOLYÓIRAT ÚJRAINDÍTÁSÁRÓLTP 2018.02.23.

2018.02.25. (vasárnap) 09:30 - 13:00,   Rudolf Steiner Ház - Pecsét terem

egyéb rendezvény, nyilvános

Fórumot hirdetünk a Társaság és a mozgalom tagjai számára az „Antropozófia” folyóirat újraindításának és kialakításának megbeszélésére.

Hívunk és várunk mindenkit, aki szívügyének tekinti az antropozófiát, és fontosnak tartja, hogy folyóiratunk, a nevében hordozott tartalmat és küldetést beteljesítve, az élő antropozófiai kommunikáció bázisa legyen. Szeretnénk, ha minden érdeklődő elhozná gondolatait, ötleteit, terveit, a lap életében történő részvételére vonatkozó elképzeléseit, hogy a Társaság és a mozgalom tagjai valóban sajátjuknak érezhessék az „Antropozófiát”.

Nemrégen sokan megkaptuk Dornach-ból, az Általános Antropozófiai Társaság hivatalos folyóiratának, a „Das Goetheanum”-nak a tájékoztatóját, amely szerint ők is újjáformálják a folyóiratot. Mondhatjuk, „a levegőben van” a változás szükségessége, és nagyon szeretnénk, ha gyümölcsöző eszmecserében mindenki elmondhatná, mi él lelkében a változás képéről.

Éliás Ádám, Főszerkesztő          és           Takáts Péter, Képviselő