"Rossz lesz a jóból, hogy ha rossz szándékkal pusztításra használják fel azt, és az, ami rossznak látszik jóra fordul, ha jók azok a lények, kik megszabják irányát. "
Rudolf Steiner
Belépés - Regisztráció

<< Vissza

A Társaság Mihály-napi ünnepe - Bozókia Anna előadásaVL 2018.09.15.

2018.09.29. (szombat) 16:00 - 18:00,   Rudolf Steiner Ház - Pecsét terem

ünnepség, nyilvános

A MICHAEL NAPI ÜNNEPSÉGÜNK PROGRAMJA

A 2018. évi Michael napra egy különleges programmal készültünk, együtt a Magyar Keresztény Közösséggel. Délelőtt a Keresztény Közösségnél találkozunk, délután pedig a Rudolf Steiner Házban folytatjuk a programot.

A Társaság tagjai meghívást kaptak a Keresztény Közösség szombat délelőtt 10:00 órai szertartására, ahova szeretettel várják azokat a tagtársainkat, akik részt szeretnének venni.

12,00 és 14,00 óra között könnyű ebéd a Rudolf Steiner Házban.

14:00 órai kezdettel a Rudolf Steiner Házban Hegedűs Miklós festőművész jubileumi, életmű kiállításának megnyitója lesz, amit tárlat nézés, beszélgetés követ a művésszel.

16:00 órai kezdettel Bozókiné Tengely Anna a Keresztény Közösség papja, tartja meg az Ünnepi Előadást. Erre az előadásra viszont hívjuk és szeretettel várjuk a Keresztény Közösség tagjait is, és azokat is, akik nem tagjai az Antropozófiai Társaságnak. Az ünnepi előadás témája: az évszázados Michael ábrázolási módok (karddal, sárkánnyal, mérleggel, világgömbbel stb.) kapcsolata a gondolkozással az érzéssel és az akarattal.

Az ünnepség helyszínei:

Keresztény Közösség székhelyén: 1056. Budapest, Nádor u. 34. I. emelet

és a

MAT Rudolf Steiner Ház, 1026. Budapest, Riadó u. 2/b, Pecsétterem.