"Bizonyos dolgoknak szükségszerűen meg kell történniük, még akkor is, ha ezek valamilyen szempontból károsak. Kell, hogy az ember ki legyen téve ilyen ártalmaknak, hogy ezeket leküzdve bizonyos erőket szerezzen meg."
Rudolf Steiner
Belépés - Regisztráció

<< Vissza

A Társaság Mihály-napi ünnepe - Bozókia Anna előadásaVL 2018.09.15.

2018.09.29. (szombat) 16:00 - 18:00,   Rudolf Steiner Ház - Pecsét terem

ünnepség
nyilvános
Vezetőség

A MICHAEL NAPI ÜNNEPSÉGÜNK PROGRAMJA

A 2018. évi Michael napra egy különleges programmal készültünk, együtt a Magyar Keresztény Közösséggel. Délelőtt a Keresztény Közösségnél találkozunk, délután pedig a Rudolf Steiner Házban folytatjuk a programot.

A Társaság tagjai meghívást kaptak a Keresztény Közösség szombat délelőtt 10:00 órai szertartására, ahova szeretettel várják azokat a tagtársainkat, akik részt szeretnének venni.

12,00 és 14,00 óra között könnyű ebéd a Rudolf Steiner Házban.

14:00 órai kezdettel a Rudolf Steiner Házban Hegedűs Miklós festőművész jubileumi, életmű kiállításának megnyitója lesz, amit tárlat nézés, beszélgetés követ a művésszel.

16:00 órai kezdettel Bozókiné Tengely Anna a Keresztény Közösség papja, tartja meg az Ünnepi Előadást. Erre az előadásra viszont hívjuk és szeretettel várjuk a Keresztény Közösség tagjait is, és azokat is, akik nem tagjai az Antropozófiai Társaságnak. Az ünnepi előadás témája: az évszázados Michael ábrázolási módok (karddal, sárkánnyal, mérleggel, világgömbbel stb.) kapcsolata a gondolkozással az érzéssel és az akarattal.

Az ünnepség helyszínei:

Keresztény Közösség székhelyén: 1056. Budapest, Nádor u. 34. I. emelet

és a

MAT Rudolf Steiner Ház, 1026. Budapest, Riadó u. 2/b, Pecsétterem.