"Bizonyos dolgoknak szükségszerűen meg kell történniük, még akkor is, ha ezek valamilyen szempontból károsak. Kell, hogy az ember ki legyen téve ilyen ártalmaknak, hogy ezeket leküzdve bizonyos erőket szerezzen meg."
Rudolf Steiner
Belépés - Regisztráció

<< Vissza

Élet a halál után - Strassenreiter József tanulócsoportja haladóknak KZS 2018.08.13.

2018.10.22. (hétfő) 18:00 - 20:00,   Rudolf Steiner Ház - Könyvtár

csoportgyűlés, nyilvános

Kedves Érdeklődők! Mint, tudjátok életünknek csak viszonylag kis részét töltjük itt a Földön, a legtöbbet, szellemként a szférákban szellemi lények között tartózkodunk. Mégis úgy érzem, hogy talán a legkevesebbet az ottani törvényekről, viszonyokról tudunk, beleértve a halottakat és a velük való kapcsolatot is. Rudolf Steinernek szinte nincs olyan előadása, ahol ne utalna a szférákra a halál utáni életre és a reinkarnációra. Úgy gondoltam, hogy szeptembertől időszerű lenne ezzel a témával ismételten foglalkozni egy tanulócsoport keretében ÉLET A HALÁL UTÁN címmel.

Ennek előzetes feltétele, hogy aki ide jelentkezik, annak tisztában kell lennie az antropozófia alapfogalmaival, Rudolf Steiner alapműveivel.  A csoportfoglalkozás - a Társaság vezetésével egyeztetve - 2018. szeptember 10-én hétfőn indul 18 órai kezdettel a pecsétteremben és kéthetes gyakorisággal folytatódik júniusig. Előzetes jelentkezés szükséges.

A foglalkozás vezetője: Strassenreiter József

Jelentkezni lehet: 06 30 444 66 34 mobil, napkorbt@gmail.com

Az ajánlott irodalmat együtt beszéljük majd meg.