"Mindig nagy elismeréssel beszéltem a materialista tudomány igazáról és nagyságáról ... - de valóban szeretettel kell elmélyedni ebben a materialista tudományban, hogy az árnyoldalait is megértsük."
Rudolf Steiner
Belépés - Regisztráció

<< Vissza

ADVENTI KÖNYVVÁSÁRTP 2018.12.01.

2018.12.21. (péntek) 23:30 - 23:45,   Külső helyszín:

egyéb rendezvény
nyilvános

ADVENTI KÖNYVVÁSÁR

Örömmel tájékoztatjuk a Társaság tagjait és minden barátunkat, hogy a GENIUS KIADÓ az idén is megrendezi az adventi könyvvásárát. Az akciós időszak

2018. december 1-én, szombaton 0,00 órakor kezdődik és 2018. december 21-én, pénteken 24 óráig tart.

Az akció a Magyar Antropozófiai Társaság Genius Kiadója által kiadott és készleten lévő valamennyi könyvet érinti és ezen időszak alatt a könyveket

25 %-os bruttó engedménnyel árusítjuk.

Az engedmény érvényesítésének feltétele, hogy a könyveket az antropozofia.hu/shop/kiadvanyok oldalon, vagyis a MAT honlapján, a Vásártér oldalon (http://www.antropozofia.hu/shop/kiadvanyok/rudolf_steiner_muvei) keresztül rendeljék meg, vagy a fenti időszakban a Rudolf Steiner Házban személyesen vásárolják meg. Az akció során vásárolt könyvek kiszállításával, ill. átvételével kapcsolatban a következő fontos tudnivalókra hívjuk fel vásárlóink figyelmét.

Az interneten megrendelt könyveket kérésre postai úton juttatjuk el megrendelőinkhez, és lehetőség van a személyes átvétel választására is. Az utolsó postázási nap 2018. december 17-e, hétfő, ezért a december 16-a 24,00 óra után megrendelt könyveket csak januárban adjuk postára. Aki a személyes átvételt választja, azt kérjük, hogy a megrendelt könyveket a Rudolf Steiner Házban, a nyitvatartási időkben vegye át. Az ezzel kapcsolatos információkat a Társaság honlapján lehet megtalálni.

Az utolsó vásárlási és személyes átvételi lehetőség a Társaság Karácsonyi ünnepsége előtt, 2018. december 22-én, szombaton 15,00 és 16,00 óra között van.

A beérkezett megrendeléseket a beérkezés sorrendjében szolgáljuk ki, és természetesen az akció csak a készlet erejéig érvényes.