"Minden kétség, minden kérdés egy kifinomult lidércnyomás. Fojtogatás kifinomult formában. A Szfinx a kétség felhozója, a kérdésekkel kínzó - luciferi alak."
Rudolf Steiner
Belépés - Regisztráció

<< Vissza

Élet a halál után - Strassenreiter József tanulócsoportja haladóknak KZS 2018.08.13.

2018.10.22. (hétfő) 18:00 - 20:00,   Rudolf Steiner Ház - Könyvtár

csoportgyűlés, nyilvános

Kedves Érdeklődők! Mint, tudjátok életünknek csak viszonylag kis részét töltjük itt a Földön, a legtöbbet, szellemként a szférákban szellemi lények között tartózkodunk. Mégis úgy érzem, hogy talán a legkevesebbet az ottani törvényekről, viszonyokról tudunk, beleértve a halottakat és a velük való kapcsolatot is. Rudolf Steinernek szinte nincs olyan előadása, ahol ne utalna a szférákra a halál utáni életre és a reinkarnációra. Úgy gondoltam, hogy szeptembertől időszerű lenne ezzel a témával ismételten foglalkozni egy tanulócsoport keretében ÉLET A HALÁL UTÁN címmel.

Ennek előzetes feltétele, hogy aki ide jelentkezik, annak tisztában kell lennie az antropozófia alapfogalmaival, Rudolf Steiner alapműveivel.  A csoportfoglalkozás - a Társaság vezetésével egyeztetve - 2018. szeptember 10-én hétfőn indul 18 órai kezdettel a pecsétteremben és kéthetes gyakorisággal folytatódik júniusig. Előzetes jelentkezés szükséges.

A foglalkozás vezetője: Strassenreiter József

Jelentkezni lehet: 06 30 444 66 34 mobil, napkorbt@gmail.com

Az ajánlott irodalmat együtt beszéljük majd meg.