"Bizonyos dolgoknak szükségszerűen meg kell történniük, még akkor is, ha ezek valamilyen szempontból károsak. Kell, hogy az ember ki legyen téve ilyen ártalmaknak, hogy ezeket leküzdve bizonyos erőket szerezzen meg."
Rudolf Steiner
Belépés - Regisztráció

A sors a valóság, amelyben élünk. Akkor kezdünk el tudatosan élni ebben a valóságban, ha megértjük sorsunkat és előző életeink okozatait, valamint ebből kiolvassuk jövőbeli feladatainkat.

Anélkül, hogy megértenénk feladatainkat, azon felismerés hiányában, hogy sorsbeli események és találkozások miért és hogyan történnek, nem élhetünk a valóságban, becsapjunk magunkat saját magunkkal kapcsolatban, és rosszul ítéljük meg embertársainkat. Hiszen ki tudja helyesen megítélni embertársát és cselekedeteit, ha nem ismeri a karmikus összefüggéseket? Ki érheti el a valódi önismeretet, anélkül, hogy ismerné egyéni karmikus eredetét?

Egy praktikus gyakorlati és tanulási útja a karmikus önismeretnek a sorismeret 7 lépése (Coenraad van Houten nyomán).

Ha van benned érdeklődés sorsod, életfeladatod tanulmányozása iránt, szeretettel várunk erre a másfél napos önfelfedező útra!

Az alkalmazott módszer Coenraad van Houten által kidolgozott 7 lépéses tanulási folyamat, egyéni és kiscsoportos (3-4 fő) munkából, illetve előadásból áll, kiegészítve művészi tevékenységgel (kollázs készítés).

A sors-felfedező túra segítője: Kiss Miklós sorsismeret tréner és mediátor.

A tanfolyam tervezett időpontja:

További információ és jelentkezés a kissm@jumibt.hu e-mail címen ill. a 30/954-0331-es telefonszámon.

Kérünk, ajánld a tanfolyamot ismerőseidnek is!

Előzetes jelentkezés szükséges!

Kapcsolat, információ:

Kiss Miklós (+36 30 954 03 31)

Kapcsolat   |    Adatkezelés   |    Impresszum