Rudolf Steiner ezredvégi jövendölései

3 000 Ft

Kategória: Címke:

Leírás

2021. pünkösdjén jelent meg Heinz Herbert Schöffler: Rudolf Steiner ezredvégi jövendölései (fordította: Nép László) és Rudolf Steiner: A prófétaság értelme c. előadását (fordította: Layer Anna Mária) közreadó kötet az Agapeanum Kiadó gondozásában, amely még Rudolf Steiner 1914. március 7-én és 30-án tartott két beszédét is tartalmazza.

Heinz Schöffler: Rudolf Steiner ezredvégi jövendölései c. 1995-ös előadása a Rudolf Steinertől eredő szóbeli áthagyományozódás egy különös kincsestára. A jelenlegi, ezredfordulós kortüneteknek egy apokaliptikus kaleidoszkópját láthatjuk a könyvben, mintha egy filmszerű forgatókönyvet olvasnánk.

Bizonyos, hogy az 1999-es napfogyatkozással kapcsolatos mindaz, amit Rudolf Steiner az évszázad végéről kifejtett.”

Rudolf Steiner századfordulóval kapcsolatos, ezredvégi jövendölései valójában egy sokrétű folyamatot járnak körül. A prófétikusan előrejelzett események kapcsán elképzelhető vagy feltehető egy olyan időszámítási rendszer, amely új keretbe helyezi a Rudolf Steiner vagy Heinz Schöffler által prognosztizált eseményeket, azon  keresztül, hogy a kiindulási pontot nem a szokásos időszámításhoz rögzíti, hanem a 33-as Feltámadás időpontjához. Ezen Rudolf Steiner által is használt, ezoterikus időszámítási rendszer szerint a század- és ezredforduló időszakában még alaposan benne vagyunk.

További információk

Tömeg 1.2 kg