Barion Pixel

KÖSZÖNTJÜK AZ ÚJ HONLAPON

Régi vágyunk, hogy a Társaság sokat szolgált, de már öreg weboldalát egy új, korszerű és könnyen kezelhető oldalra cseréljük. Most eljött az ideje ennek is, és 2019. január 1-től kezdődően ez az új oldal várja a látogatókat.

Őszintén reméljük, hogy ez az oldal elnyeri az Önök tetszését és az új tartalmak és szolgáltatások továbbra is sok látogatót vonzanak majd.

KÉRJÜK, OLVASSA EL A TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓKAT IS AZ ÚJ HONLAPPAL KAPCSOLATBAN!

Bár az összes adatot igyekeztünk átmásolni az új honlapra, a „Fiókom”-ba történő belépés jelszavát, mivel az titkosítva volt, mégsem sikerült. Ezért az első  belépés alkalmával minden regisztrált felhasználónknak új jelszót kell kérnie. Ezt az „ELFELEJTETTE A JELSZAVÁT” gombra történő kattintással teheti meg.

Ez az új oldal sokkal több információt tartalmaz az antropozófiáról és a Társaságról, mint a korábbi változat. Fontos újdonság, hogy a Társaság programjain kívül még hét antropozófiai életterület programjait is tartalmazza. Ezek a külsős programok fokozatosan kerülnek majd feltöltésre, ezért kezdetekben a Rudolf Steiner Ház programjain kívül semmi vagy csak kevés program jelenik majd meg. Reméljük, hogy ezzel a funkcióval ez az oldal az antropozófiai programok közös adatbázisa lehet majd.

Tagjaink számára kezdetben talán szokatlan lesz, hogy a „Fiókom” funkció nem tartalmazza a tagíjfizetés egyenlegét, ennek oka egyszerűen az, hogy ez az új rendszer nincs összekapcsolva a könyvelési programmal, és ezeket az adatokat nem tudja átvenni.

Egy új oldalon mindig lehetnek hibák, problémák vagy nehézségek. Ezért ha az oldal böngészése közben bármilyen problémát találnak, úgy kérjük, hogy azt a titkárságnak a titkarsag@antropozofia.hu címre küldött mailben jelezzék, és igyekszünk azt minél előbb kijavítani.