Barion Pixel

FÓRUM – TALÁLKOZÁS A JELÖLTEKKEL

2019. májusában lejár a jelenlegi képviselő testület tagjainak mandátuma és ezért, a 2019. évi tavaszi közgyűlésen új tagokat kell választanunk. A képviselő testület tagjainak jelölését az elmúlt évekhez hasonlóan most is alapos előkészítő munka előzte meg, mind a tagság, mind pedig a jelölő bizottság és a képviselő testület részéről. Ez a folyamat arra is lehetőséget ad, hogy a jelöltek egymást is megismerve, eldöntsék, hogy megválasztásuk esetén a közös munkát el tudják-e fogadni, és együttműködve akarnak-e tenni a Társaság érdekében.

A mai rendezvénynek az a célja, hogy a társaság tagjai és különböző csoportjai által javasolt jelöltekből összeálló 7 főt a tagság már a közgyűlés előtt megismerje.  Ezért 2019. április 6-án, szombaton, 10,00 – 12,00 óra között a Rudolf Steiner Házban a társaság tagjainak is lehetősége van a jelöltekkel találkozni és beszélgetni.

Majd ennek a folyamatnak a végén 2019. május 11-én, szombaton a Rudolf Steirner Házban tartjuk meg a Társaság 2019. évi rendes közgyűlését, ahol ezen a napon megismert jelöltek megbízásának jóváhagyása lesz az egyik napirendi pont.