Barion Pixel

RUDOLF STEINER: JÁRVÁNYOK – SPIRITUÁLIS PERSPEKTÍVÁK

A GENIUS Kiadó új könyvére szeretnénk felhívni a kedves olvasók figyelmét, melynek címe „Járványok – Spirituális perspektívák”

A könyv első részében azokat a járványokkal, fertőző betegségekkel kapcsolatos utalásokat és ezek okkult és szellemi összefüggéseit feltáró, ill. bemutató gondolatokat gyűjtöttük össze, melyeket Rudolf Steiner különböző előadásai alkalmával elmondott. Ez a rész tehát egy idézet gyűjtemény.

Az kiválogatott idézeteket a következő öt témakörben csoportosítottuk: Járványok és fertőzés; Karma és járványok; A járványok okkult hátterei; Védelem a járványok esetén; A jövő járványainak mai okai.

A könyv második részében a Magyar Antropozófiai Társaság Hírleveleinek hét különszámát helyeztük el, azokat, melyek a 2020. március 15. és április 26. között, a korlátozásokkal terhes és rendkívüli időszakban kerültek kiküldésre.

E két gyűjteménnyel az a célunk, hogy a félelemmel és veszélyekkel terhes nehéz időkben segítsük a logikus és tiszta gondolkodást, mert napjainkban a helyes ítéletalkotás minden eddiginél fontosabbá vált. Ezek az idézetek és az ezekből fakadó igaz gondolatok nem csak a fizikai testre hatnak megerősítően és ezáltal kevésbé fogékonnyá teszik az embert a betegségekre, hanem a félrevezető és megtévesztő manipulációkkal szemben is megvédhetik a helyes ítéletalkotást gyakorolni kívánó embert.

A könyv megrendelhető a honlapon keresztül a Könyváruház fülre kattintva. Ára 2.000.- Ft.