Barion Pixel

KÜSZÖBÉLMÉNYEK – TEMATIKUS GYAKORLATI NAP

A Michael Szellemi Út Műhely szeretettel invitál minden érdeklődőt július 11-én szombaton 10.00 – 15.00 óráig a dunaújvárosi Pentelei Waldorf Iskolába!

A „Michaelita gyakorló közösség” célja, hogy a mindennapi életünk legyen a szellemtudomány gyakorlata.

Az élet maga a gyakorlat…

Vajon tudunk „folyamatként” tekinteni saját életünkre, amiben, mint minden folyamatnak, megvannak a maga kézenfekvő szabályai? Mi akadályoz bennünket ebben a rálátásban?

Ha megismerjük a földtörténeti korszakok változásait, valamint ezeket a változásokban megnyilvánuló „isteni lényeket és tényeket”, és megismerjük a változások által átalakult ember mai adottságait/korlátait, akkor vajon képesek vagyunk ennek a tudásnak a birtokában felelősségteljesen élni a gyakorlatban? Miért marad sokszor elmélet az, aminek gyakorlattá kéne válnia? Mi ennek a „gyakorlatiatlanságnak” az oka és következménye?

Hogyan függ össze az individuális fejlődés a szellemi közösség ideájával? Mit jelent számunkra a szellemi közösség?

Ha nincs semmilyen tapasztalatunk arról, amit elméletben idejemúltnak tartunk, akkor honnan tudjuk, hogy mi magunk meghaladtuk már az „idejemúlt” szellemi szinteket? Tudjuk-e egyáltalán, hogy szellemi fejlődésünkben „hol tartunk” és hogy mit haladtunk meg?

Felismerjük-e életünk „küszöbélményeit”, és törekszünk-e az öt érzékszerv és a háromdimenziós világ által korlátolt megismerési lehetőségek küszöbén túlra?

Fel tudunk-e nőni addig, amíg az égiek még „le tudnak nyúlni” hozzánk? Meghaljuk-e Michael hívószavát, megértjük-e „sugalmazásait”?

Ezen kérdések mentén indítjuk gyakorlati napunkat, ahol a test nyújtó-lazító felkészítése után különböző technikákat próbálunk ki közösen, irányt mutatva a gondolati erőink iskolázása felé.

A részletes program a honlap naptárának adott napjánál található.

 

Hozzájárulás: 0-3000 Ft (a lehetőségekhez mérten)

Info: 06 70 940 3615 – Molnár József – koordinátor