Barion Pixel

KOMMUNIKÁCIÓS FÓRUM

Nyitott, közösségi fórum a Társaság lapjáról és kommunikációs formáiról

Ahogyan azt korábban már jeleztük, a kommunikációs munkacsoport 2020. október 23-án 11.00-15.00 óra között egy nyitott, közösségi fórumot szervez a Rudolf Steiner Házban a Társaság lapjáról és a kommunikációs formákról.

Erre szeretettel hívjuk a Társaság azon tagjait, akik pozitív és előrevivő gondolatokkal segíteni akarják ezt a folyamatot. A munkacsoport ugyanakkor a MAT Titkárság titkarsag@antropozofia.hu címére küldött email-ben várja azoknak a barátainknak a javaslatait, akik ezen a találkozón nem tudnak személyesen részt venni.

A fórumokra való felkészülés jegyében összeállítottunk egy kérdőívet, melynek kitöltésével és visszaküldésével elősegíthetjük egy előzetes és átfogó közös kép felvázolását.

A kérdőív a https://forms.gle/cgrSoGgnNErbd7gq8 linken érhető el. Kérjük, hogy minél többen gyertek el vagy a kérdőív kitöltésével segítsétek a csoport munkáját.

A fórum programja:

11.00-11.45: Silye Imre, a Keresztény Közösség lelkészének előadása: „Az ellentéterők a mindennapokban” címmel.

11.45-12.15: Szociáleuritmia gyakorlatok a témához kapcsolódóan, Czakó Anikó vezetésével.

12.15-12.45: Közös ebéd.

Társaságunk helyzete jelenleg nem teszi lehetővé, hogy az eddigi évek közösségi rendezvényein megszokott büfével várjuk a fórum résztvevőit, de ez a nehézség egyben lehetőséget is kínál arra, hogy megvendégeljük egymást. Kérjük, aki teheti, hozzon a közös ebédhez egy kis svédasztalra illő finomságot, pl. süteményt, pogácsát, házi lekvárt vagy szörpöt!

12.45-15.00: Ötletbörze és vezetett beszélgetés a jelenlévők által hozott gondolatok mentén.

Ezt az alkalmat 2020. november 7-én egy szakmai fórum követi, mely az október 23-án elhangzott, illetve az írásban beérkezett javaslatokkal feldolgozásával foglalkozik. Ide azokat a barátainkat hívjuk, akik aktív és tevőleges módon tudnak és akarnak részt vállalni a kommunikációs stratégia megvalósításában.

A Társaság képviselő testülete és a kommunikációs csoport tagjai