Barion Pixel

ADVENTI KÖNYVBAZÁR – KEDVEZMÉNYES KÖNYVVÁSÁR

Mivel a különleges helyzet miatt az idei Adventi Waldorf bazárok nagy része sajnos elmarad, másokat meg korlátoznak, ezért a GENIUS KIADÓ az idén egy virtuális könyvbazárt rendez az antropozófia.hu webáruházban. Az adventi könyvbazár ideje alatt a webáruházban a GENIUS Kiadó könyveit

15 % kedvezménnyel lehet megvásárolni.

A könyvbazár 2021. november 29-én, hétfőn 00,00 órakor kezdődik és 2021. december 15-én, szerdán 24,00 óráig tart.

A bazárban, ezen időszak alatt a Magyar Antropozófiai Társaság Genius Kiadója által kiadott és készleten lévő valamennyi könyvet lehet kedvezményesen megvásárolni a Társaság webáruházában.

Az adventi könyvbazár során megrendelt könyvek kiszállításával, ill. a megvásárolt könyvek személyes átvételével kapcsolatban a következő fontos tudnivalókra hívjuk fel vásárlóink figyelmét. 

Lehetőség van a személyes átvétel választására is, és aki ezt a módot választja, azt kérjük, hogy a megrendelt könyveket a Rudolf Steiner Házban, a titkárságról  időpontokkal megjelölt e-mail visszaigazolás alapján vegyék át.   Az utolsó személyes átvételi lehetőség 2021. december 23-án, szerdán 12,00 és 16,00 óra között van.

A postai úton történő kézbesítéssel megrendelt könyveket az MPL segítségével juttatjuk el megrendelőinkhez, és az utolsó postázási nap 2021. december 17-e, péntek, azért, hogy a csomag még Karácsony előtt megérkezzen.

A MAT képviselő testülete és a GENIUS Kiadó nevében mindenkinek áldott adventi időszakot kívánunk.