Barion Pixel

KÖNYVBEMUTATÓ: Prokofjev: Rudolf Steiner és az ezoterikus kereszténység mesterei

Időpont
2023. szeptember 29. 17:00 - 20:00

Helyszín
‌Rudolf Steiner Ház

MEGJELENT A GENIUS KIADÓ gondozásában Szergej Prokofjev: Rudolf Steiner és az ezoterikus kereszténység mesterei című könyve.

Szergej Prokofjev szellemi hagyatéka ez a könyv, és az ezoterikus kereszténység igazi mestereiről és Rudolf Steiner lényéről valaha írott legjelentősebb könyv. Most, öt évvel a megjelenése után, végre magyarul is elérhetővé vált Korcsog Balázs fordításában.

A könyvbemutatót tartja: Korcsog Balázs

A könyvbemutató helyszíne: a Rudolf Steiner Ház, Pecsét terem

A könyvbemutató kezdete: 17,00 óra

Néhány gondolat a könyvről:

Az ezoterikus kereszténység hét mestere a kezdetektől fogva kapcsolatban állt az emberiséggel, és a jövőben is elkísérik fejlődésében. ők: Mánész, Zarathusztra (Jézus mester), Szkíthiánosz és Gótama Buddha, Maitréja bódhiszattva, Novalis és Christian Rosenkreutz. Hogy Rudolf Steiner milyen különleges helyet foglal el ebben a héttagú kozmoszban, erre a kérdésre ad választ ez a könyv, melyben Rudolf Steiner individualitásának karmikus életrajzáról és beavatási útjáról is szó van.

Szergej Prokofjev már az első könyvében, a „Rudolf Steiner és az új misztériumok megalapozása” című könyvben is feltette a kérdést Rudolf Steiner misztériumnevével kapcsolatban, bár akkor a válasz még nyitva maradt. A szerző most ismét megvizsgálja ezt a témát, és választ is ad rá, miközben sok más érdekes szempontot is részletesen tárgyal.

Jellege
-

Részvétel
-

Részvételi díj
-

Szervező
-