Michael festményt minden Waldorf iskolába – kiállítás és eredményhirdetés

Időpont
2022. szeptember 10. 10:00 - 17:00

Helyszín
‌Rudolf Steiner Ház - Pecsét terem

A Triangulum Alapítvány pályázatot hirdetett, hogy Michael korszellem jelentőségét bemutassa és jelenlétét a Waldorf mozgalomban és intézményekben megerősítse antropozófus festők által készített festményeken keresztül.


Ezen a rendezvényen a pályázók és a Rudolf Steiner Házba látogatók egy kiállítás keretében találkozhatnak a festményekkel, azok is, akik nem pályáztak és pályázók eredetiben láthatják a többi festményt is, nem csak a sajátjukat. illetve a pályázók és a vendégek találkozhatnak az alkotókkal, és meghallgathatják a képek genezisét.

 

A program:

10 órakor nyit a Michael festményeket bemutató kiállítás, ekkor lehetőség van találkozásra és beszélgetésre a művészekkel.

14 órára várjuk a pályázók képviselőit és 15 órától  a művészek bemutatják a festményeket és azok megszületését, majd a pályázók bemutatkozása után kerül sor a festmények átadására.


A meghirdetett pályázatra kapott értékes pályázati művek megerősítették az Alapítvány kuratóriumát abban, hogy van helye és tere hasonló pályázatok jövőbeni meghirdetésének a magyarországi székhellyel rendelkező Waldorf intézmények, vagy az azokat fenntartó civil szervezetek (egyesületek, alapítványok) számára, így lehetőségeinkhez mérten tervezzük hasonló pályázatok jövőbeni meghirdetését

 

Jellege
közösségi rendezvény

Részvétel
nyilvános

Részvételi díj
felajánlás

Szervező
MAT képviselő testület