Barion Pixel

FÓRUM A KARÁCSONYI ÜLÉS CENTENÁRIUMA KAPCSÁN

Időpont
2023. április 8. 13:00 - 15:30

Helyszín
‌Rudolf Steiner Ház - Pecsét terem

2022. december 17-én Budapesten az antropozófia útján járó több mint 300 barátunkkal együtt elindítottuk a Karácsonyi Gyűlés 100 éves évfordulójának emlékévét. Ez a találkozó még jobban ráirányította a figyelmet arra, hogy a centenáriumi évben az antropozófia sorsáról van szó. Arról, hogy a jövőben képesek leszünk-e együtt a Karácsonyi Gyűlés impulzusát úgy megújítani, hogy az valódi világformáló impulzussá válhasson. 

Ebben a szellemiségben és ennek az első közös lépésnek a folytatásaként alakult meg az a kis munkacsoport, melynek tagjai felvállalták, hogy a centenáriumi év eseményeit szervezik és koordinálják. Úgy tervezzük, hogy az év csúcspontja a 2023. decemberi rendezvénysorozat lesz, mely előtt több rendezvényt is az ünnepi megemlékezés szellemében tartunk meg, részben  együttműködve más szervező és kezdeményező csoportokkal, részben saját szervezésben.

Azt szeretnénk, ha az idei év megemlékezései és programjai a közösség kreatív teremtő ereje által születnének meg, és nem csak néhány ember ötleteinek megvalósítását jelentenék. Ezért egy centenáriumi fórumot szervezünk a Rudolf Steiner Házban, és erre sok szeretettel hívunk mindenkit, akikben él a Karácsonyi Gyűlés szellemi impulzusa, és gondolataival, ötleteivel hozzá akar járulni a centenáriumi év eseményeinek formálásához. 

A centenáriumi fórumra 2023. április 8-án, szombaton 13.00 órától kerül sor a Rudolf Steiner Ház Pecsét termében.

Üdvözlettel a szervező csoport tagjai

Balogh Gábor, Brassai Brigi, Bozóki Anna, Molnár József, Keresztes Katinka, Kircsi Erika, Kovács Mária, Takáts Péter, Vadinszky Orsi, Varga Mónika és Varga-Szemes László

Jellege
-

Részvétel
-

Részvételi díj
-

Szervező
-