Barion Pixel

Barka és Barna télen az erdőben

2 200 Ft

Elfogyott

Leírás

Szentkúti Márta

keménytáblás borítóba kötött, négyzet alakú, Szentkúti Ferenc színes rajzaival illusztrált, 44 oldalas könyv, 4-7 éveseknek

Barka és Barna, a két kismackó, a megszólalásig hasonlított egymásra, ami nem csoda, mert ikrek voltak. Csakhogy Barkának egészen világos színű volt a bundája, Barnáé pedig sötét; így aztán nem is tévesztette őket össze senki.

A mackók a téli hónapokat a barlang mélyén összekuporodva töltik. Alszanak és álmodnak. Álmukban csodálatos dolgokat látnak; csupa olyasmit, amit egy évben csak egyszer lehet látni. Ám egyszer a legszebb álomból is fölébred a mackó. Talán az első, tél végi napsugár miatt? Vagy egy korgó mackógyomor volt a tettes? Ki tudja – minden esetre ki kell bújni a barlangból, megnézni, hogy mi is történt az erdőben, míg ők szépeket álmodtak.

Barka most is kész azonnal a tettek mezejére lépni; Barna kicsit óvatosabban közelíti meg a világot. Kettejük kalandjait követve az téli hónapok nagy ünnepeit élheti át újra az óvodás, vagy kisiskolás korú mesehallgató.

További információk

Tömeg 1,2 kg