Barion Pixel

ELINDULT A JELÖLÉSI FOLYAMAT A TÁRSASÁGBAN

2019-ben lejár a jelenlegi képviselő testület tagjainak mandátuma, és ezért a tavaszi közgyűlésen új tagokat kell választanunk.

A jelölési folyamatot egy Jelölő Bizottság szervezi és korábban megküldte a folyamat leírását és a kapcsolódó határidőket. A javaslattétel határideje 2019. február 1., és erre az időpontra kérjük eljuttatni a jelöltek neveit a megadott elérhetőségre.

Ha szükséges lenne még további néhány nap a jelöltek listájának leadásához, az erre vonatkozó jelzés esetén természetesen még meghosszabbítható a határidő.

Annak érdekében, hogy a jelölési folyamat minél szélesebb körben ismert legyen, és a jelölés lehetősége bárki számára lehetséges legyen, kérjük, hogy lehetőséged szerint segítsd ennek a folyamatnak az ismertté tételét abban a közösségben, amelyben antropozófiai munka folyik és a társaság tagjai is részt vesznek.

A jelöléssel kapcsolatos tudnivalókat a Társaság miden tagja megkapta. A javaslatokat a jelelő bizottságnak kérjük megküldeni 2019. február 1-ig e-mailben az alábbi címre: jeloles@antropozofia.hu., vagy írásban, a titkárság címére (1026 Budapest, Riadó u. 2/B), „Jelölő Bizottság részére” megjelöléssel.

Köszönjük a jelöléseket, A jelölő bizottság tagjai: Dániel János Tamás, Halász Zsuzsanna, Kiss Miklós