Barion Pixel

WELEDA TERMÉKEKKEL BŐVÜLT WEBÁRUHÁZUNK KÍNÁLATA

A Magyar Antropozófiai Társaság webáruháza 2020. december 1-től kezdőden megkezdi a Weleda kozmetikai termékek forgalmazását. Ezeket a világviszonylatban is egyedülálló antropozófiai alapon készülő természetes kozmetikumokat 1921 óta gyártja a cég Németországban.

A Weleda alapelve, hogy az egyes termékeknek a bőr sajátosságait és erősségeit kell kiemelnie, nem elfednie vagy eltörölnie az esetleges gyengeségeket. Ezért a Weleda termékeiben használt természetes összetevők célzott támogatást nyújtanak a test sajátos és természetes folyamatainak, a belső egyensúlyt növelve. Fokozzák gyógyító és tápláló képességét, hozzájárulva az egészséges és életerős bőrhöz.

 Kattints erre a linkre és vásárolj egész évben 10% engedménnyel WELEDA kozmetikumokat!

A Weleda csak és kizárólag természetes alapanyagokat használ, termékei „NaTrue” organikus minősítéssel rendelkeznek. A nyers növényi összetevők 84%-a ellenőrzött organikus, illetve biodinamikus termesztésből, a Weleda saját gyógynövény kertjéből vagy minősített, természetes forrásból származik. A kozmetikai termékek soha nem tartalmaznak mesterséges tartósítószereket.

ADVENTI WELEDA VÁSÁRT TARTUNK!

Az adventi időszakban, december 1. és december 19. között azok a vásárlóink, akik regisztráltak a Társaság honlapján leadott megrendeléseik után, a weblapon feltüntetett fogyasztói árból, összesen 15% kedvezményt kapnak.

A Weleda termékek megvásárlásával jelentős mértékben hozzá tudsz járulni a Társaság működésének finanszírozásához és a pénzügyi problémák enyhítéséhez, ezért köszönjük ha egy termék megvásárlásával támogatod a Magyar Antropozófiai Társaságot.