Barion Pixel

ITT AZ SZJA 1% FELAJÁNLÁSOK IDŐSZAKA

 Erősítsük és támogassuk az antropozófiai mozgalmat tudatos döntéseinkkel és összefogásunk erejével nem csak szellemi, hanem fizikai téren is. 

Mint tudjátok, ma már az SZJA bevallást a NAV készíti el. De az 1 %-ról továbbra sem a NAV dönt, hanem mi, az adózók. Éppen ezért nem csak fontos, hanem tudatosságunk egyik lényeges eleme kell legyen az, hogy miután ellenőriztük az adóbevallását, utána válasszunk egy támogatható civil szervezetet, és egy egyházat, majd tegyük meg a rendelkezését ezek javára. 2021-ben május 20-ig rendelkezhet mindenki, de mi már most kérjük, hogy gondolj arra, hogy támogasd az antropozófiai mozgalmat tudatos döntéseddel ezen a téren is.

Ezért kérjük, a családban, a barátok és ismerősök körében is tudatosítsátok, hogy mennyire fontos lenne, hogy a civil szervezet 1%-át  idén a Magyar Antropozófiai Társaságnak adják. Ehhez az adószámra van szükség, ez pedig 19654133-2-41.

Kérjük, hogy az egyházi 1%-ról pedig úgy rendelkezzetek, hogy azt a Keresztény Közösség, Mozgalom a vallási megújulásért  kapja. Ehhez a Keresztény Közösség technikai számára van szükség, ez: 1926.