Barion Pixel

MEGINDULT AZ ELŐFIZETÉS AZ ANTROPOSOPHIA LAPRA

2023-BAN AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEK KÖZÖTT LEHET VÁLOGATNI:

1./ NYOMTATOTT LAP, SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL: 2023. évben négy lapszámot tartalmazó éves előfizetés esetén – a Rudolf Steiner Házban történő személyes átvétel esetén – az éves előfizetés díja 12.000.- Ft lesz. AZ ELŐFIZETÉSHEZ KATTINTS IDE

2./ NYOMTATOTT LAP POSTAI KÉZBESÍTÉSSEL: Lehetőség van arra is, hogy a lapot postai úton kézbesítsük az előfizető címére, ebben az esetben az éves előfizetés 12.000.- Ft-os alapdíjához hozzá jön még az 4 x 1.000.- postai költség is.  AZ ELŐFIZETÉSHEZ KATTINTS IDE.

3./ ELEKTRONIKUS ELŐFIZETÉS: Azok számára, akik elektronikus formában szeretnék megkapni a lap számait 2023-ban továbbra is lehetőség van az elektronikus előfizetésre. Ebben az esetben a négy lapszámot pdf formátumban és e-mailben küldjük meg az előfizető címére. A négy lapszámot tartalmazó éves előfizetés díja 2.500.- Ft. AZ ELŐFIZETÉSHEZ KATTINTS IDE.

Az sem marad le a lapról, aki most nem kíván előfizetni, mert minden lapszám egyenként is megvásárolható a Rudolf Steiner Házban.

4./ NYOMTATOTT LAP EGYEDI MEGVÁSÁRLÁSA: A lapszámok egyedi megvásárlása esetén, tehát azoknak, akik az egyes lapszámokat a Rudolf Steiner Házban vásárolják meg vagy a Társaság webáruházában egyenként rendelik meg egy-egy lapszámért 3.200.- Ft-ot kell fizetniük. Ehhez jön hozzá még a postaköltség, amennyiben valaki postai kézbesítést kér.