Barion Pixel

A CENTENÁRIUMI ÉV ÉS AZ ÜNNEPI HÉT ZÁRÓ RENDEZVÉNYE

Időpont
2023. december 30. 10:00 - 19:00

Helyszín
Egyéb

A 100 éves a Szív Alapköve centenáriumi év és az ünnepi hét eseményeinek záró rendezvénye kerül megrendezésre 2023. december 30-án. Az egésznapos programot Budapesten a Tárogató színpadon (volt IBS) tartjuk meg.  TOVÁBBI RÉSZLETEK A CENTENÁRIMI ÉV HONLAPJÁN.

A Magyar Antropozófiai Társaság centenáriumi ünnepségére csak érvényes belépőjeggyel lehet eljönni. A jegyeket a https://antropozofia.hu lehet megvásárolni, az első 5 sorban 3.000.- Ft-os, és a 6. sortól kezdődően pedig 2.500.- Ft-os egységáron. A jegyek helyre szólnak, és a rendelések beérkezésének sorrendjében adjuk ki. Amennyiben többen szeretnének egymás mellett ülni, úgy kérjük, hogy egy rendelést adjanak le, mert csak így tudunk olyan jegyeket kiadni, melyek egymás mellé szólnak.

A jegyárusítást 2023. november 13-án, hétfőn kezdjük meg.

A megvásárolt – helyre szóló – jegyeket a rendeléskor megadott címre e-mailben megküldjük. Ezt a jegyet kérjük otthon kinyomtatni és magatokkal hozni, vagy pedig a mobil telefonon elmenteni és érkezéskor felmutatni. Szükség esetén személyesen is át lehet venni a Rudolf Steiner Házban.

A PROGRAM:

09,30 – 10,00 – VENDÉGEK ÉRKEZÉSE

  • KÖSZÖNTÉS – Varga-Szemes László
  • KÖZÖS ÉNEKLÉS Justin Júliával
  • ALAPKŐ MEDITÁCIÓ – Bozóki Anna, Rostás Eszter, Silye Imre és Varga-Szemes László előadásában
  • ÜNNEPI ELŐADÁS – Takáts Péter: „Hogy jó legyen amit megalapítunk!”

11,15 – 11,45 – KÁVÉSZÜNET

  • ZENEI BLOKK – Tallós Álmos, hárfa
  • PÓDIUM BESZÉLGETÉS Sinka Attila moderálásával az antropozófiai mozgalom múltjáról, jelenéről és jövőjéről. A beszélgető partnerek: Balogh Gábor, Bozóki Anna, Mesterházi Mária, Molnár József

13,15 – 14,15 – EBÉDSZÜNET

  • PÓDIUM BESZÉLGETÉS Sinka Attila moderálásával, – Az antropozófus közösségalkotás jövőjéről. A beszélgető partnerek: Ujlaky Éva, Palicz Ildikó, Körösi Ákos, Silye Imre
  • Kótai Zita – Gondolatok az Alapkő meditációról
  • KÖZÖS ÉNEKLÉS Justin Júliával

16,00 – 17,00 – KÁVÉSZÜNET

        Az alapkő társulás euritmia előadása

18,30 – A RENDEZVÉNY VÉGE

 

Jellege
közösségi rendezvény

Részvétel
nyilvános

Részvételi díj
felajánlás

Szervező
MAT képviselő testület