Barion Pixel

A karma megnyilvánulásai, GA120

3 000 Ft

„A mai ember legszívesebben azt hinné, hogy egy betegség csak a legközelebbi okokkal áll kapcsolatban. Mert mai világszemléletünk alapja minden téren a kényelem, és a legközelebbi okoknál megállni kényelmes dolog. A betegségekkel kapcsolatban éppen ezért csak a legközelebb fekvő okokat veszik figyelembe – legtöbbször éppen maga a beteg. Hiszen ki tagadná, hogy a betegek maguk is hajlanak erre a kényelmességre. Ebből a körülményből fakad sok elégedetlenség, ha azt hiszik, hogy a betegség csak a legközelebbi okokra vezethető vissza, amelyekre a szakavatott orvosnak rá kell jönnie. Ha aztán az orvos nem tud segíteni,
akkor valamit bizonyára elpuskázott. Ebből a kényelmes megítélésből adódik sok minden, ami ezen a területen elhangzik. Aki ért ahhoz, hogy meglássa a karma sokfelé ágazó hatásait, az egyre inkább túltekint azon, ami ma történik, és tekintetét kiterjeszti viszonylag igen messze fekvő eseményekig. Így mindenekelőtt arra a meggyőződésre fog jutni, hogy egy tényállás átfogó megismerése csak akkor lehetséges, ha az ember kitágítja látását a messze fekvő dolgokig.”

Cikkszám: 9789638988720 Kategória: Címke:

Leírás

Leírás:

A karma megnyilvánulásai  GA 120

Kiadó: Genius, 1. kiadás 2019
lágy borítású, ragasztott, 289 g

Ajánló:

„… Az a tudat, amelyről az imént beszéltünk, s amely – az említett kivétellel – a születés és a halál közötti időben átfogja életünket, azáltal keletkezik, hogy agyunkat mint eszközt használhatjuk. Amikor az ember a halál küszö­bét átlépi, egy másfajta tudat lép fel – egy olyan tudat, amely független az agytól, és lényegesen eltérő feltételek mentén működik. Azt is tudjuk, hogy e tudat, amely az új születésig tart, vissza tud pillantani mindarra, amit a születés és a ha­lál között tettünk. Az életben a születés és a halál között az embernek előbb el kell határoznia, hogy visszatekintsen egy bizonyos vétekre, amelyet vele szemben elkövettek, vagy amit ő követett el, ha e vétek hatását valóban semlegesíteni akarja karmikusan.”

                                                                                                                                                                 

További információk

Tömeg 1,2 kg