Barion Pixel

AntropoSophia lap 2020. Karácsonyi száma

2 800 Ft

Kategória: Címke:

Leírás

Rövid szünet után 2020. december közepén megjelent a Magyar Antropozófiai Társaság folyóiratának 2020. évi 3. száma, az újjászületett „Élet és Szellemtudomány – AntropoSophia”.

A Karácsonyi szám tartalmából: Rudolf Steiner: Karácsony (vers); Molnár József: Amikor az „új” születik; Persőtzi Mihály: Rudolf Steiner él/Volt egyszer egy Arkánum Szellemi Iskola; Kiss Miklós: Fény, születés, fordulópont; Sebestyén Gabriella: A jövő áramló hópelyhei és harmatcseppjei; Szergej O. Prokofjev: A paradicsomi fák titka; Takáts Péter: A bölcsesség kozmoszától a szeretet kozmoszáig; Arthur Firstenberg: Vészhelyzet az égen; Varga Márta: A nagy együttállás; Terry Boardman: Ahrimán inkarnációja: mikor és hol?; Gellért Ferenc: Az aktivitás jótékony hatása; Seress Attila: A szeretet nyolc kérdése a jelen és a jövő életének szükségleteiben; Schneider Gabriella: Mit tudnak a mesék?; Mese: A jó szív jutalma; Szőke Henrik: 100 éves az antropozófus orvoslás; A Nyíregyházi Antropozófus Kör bemutatkozása és végül egy Karácsonyi könyvajánló.

A lap nyomtatott és elektronikus formában is megjelenik majd, és akik a Társaság honlapján regisztráltak automatikusan megkapják a lapszámokat PDF FORMÁTUMBAN A MEGADOTT E-MAIL CÍMÜKRE.  Azok, akik a lapot nyomtatott formában kívánják olvasni, ahogyan a korábbiakban is, megvásárolhatják az egyes lapszámokat a Társaság titkárságán, vagy előfizethetnek az egy évben megjelenő négy lapszámra.

Aki a lapot a személyesen a Rudolf Steiner Házban vásárolja meg, annak egy lapszámért az eseti vételárat, azaz 2.200.- Ft-ot kell fizetnie. Ha meg kívánja rendelni a lapszámot, akkor kattintson a „kosárba teszem” gombra.

További információk

Tömeg 1 kg