Barion Pixel

A gyógyítóművészet kitágításának megalapozása

3 000 Ft

2 készleten

Kategória: Címke:

Leírás

Dr. Rudolf Steiner – Dr. Ita Wegman:
A gyógyítóművészet kitágításának megalapozása szellemtudományos ismeretek alapján

126 oldal, puha kötés, ragasztott, kicsi alak

Nem ​arról van szó, hogy szembe akarunk helyezkedni a korunk elismert tudományos módszereivel dolgozó orvostudománnyal. Ennek alapelveit teljes egészében elismerjük. Azon a véleményen vagyunk, hogy az általunk megadottakat csak olyasvalaki használhatja fel a gyógyítás művészetében, aki e princípiumok értelmében képes arra, hogy teljes értékű orvos legyen.

De mindahhoz, amit a ma elismert tudományos módszerekkel az emberről megtudhatunk, további ismereteket fűzünk, amelyek egyéb módszerekkel találhatóak meg, és ezért egyben kényszerítve érezzük magunkat, hogy ebből a kitágított világ- és emberismeretből kiindulva azon fáradozzunk, hogy a gyógyítás művészetét is kitágítsuk.

Az elismert orvoslás alapjában véve nem tehet ellenvetést azzal szemben, amivel előállunk, hiszen mi ezt a gyógyászatot nem tagadjuk meg.
Csak az utasíthatja el elejétől fogva a próbálkozásunkat, aki nem csak azt várja el, hogy tudását elismerjék, de azt is megköveteli, hogy semmiféle, az ő ismereteit meghaladó tudással ne lehessen előállni.

További információk

Tömeg 1 kg