Barion Pixel

ANTROPOSOPHIA LAP 2021. JÁNOS NAPI SZÁMA

2 800 Ft

Kategória: Címke:

Leírás

Megjelent az AntropoSophia lap János napi száma.

Ez a lapszám már rovatokra tagozódva mutatja be az antropozófia életterületeinek széles spektrumát, és a kvetkező rovatokkal jelenik meg: Ünnep-kör, Aktualitások, Antropozófia, Társadalomtudomány–szociális művészet, Nevelésművészet, Képzőművészet, olvasói levelek és könyvajánló.

A János-napi szám tartalmából:

Rudolf Steiner: Világ-Pünkösd, az antropozófia küldetése;  Varga Márta: János-nap és a természet lényei; Irene Diet: Elmélkedés a jelenlegi történéssel kapcsolatban; Persőtzi Mihály: Pünkösd szellemében; Bozókiné Tengely Anna: Hogyan élhetünk az evangéliumokkal; Mesterházy Mária: A Vigasztaló; Kiss Eszter – Papp Szidónia – Szőke Henrik: A poszt-COVID kezelése antropozófus megközelítésben; Marie Steiner első megbékélési felhívása; Göllner Mária: Vejnemöjnen; Takáts Péter: A kettős könyvelés és a modern beavatás; Sebestyén Gabriella: Asszociatív közgazdasági szemlélődések; Lex Bos: Harcban a kezdeményezésekkel 2. rész; Dóka Eszter: A Nibelung gyűrűje – inkluzív alkotótábor; Vadinszky Orsi: Szent Márton erejével– A pilisborosjenői Szent Márton Waldorf Iskola születése; Füredi Marica – Schmidt-Mézes Mónika: Szellemi ébredések és találkozások 2. rész; Új Napút műterem; Bán Marianna: Online kontra személyes jelenlét a Waldorf iskolákban; és a könyvajánló.

Kérjük minden kedves olvasónkat, hogy észrevételeivel, ötleteivel, előremutató tanácsaival, esetleg írásaival továbbra is segítse munkánkat. Kapcsolat a folyoirat@antrozofia.hu e-mail címen.

További információk

Tömeg 1,2 kg