Barion Pixel

AntropoSophia lap 2021. Karácsonyi száma

3 000 Ft

A lap 2021. december 13-án jön ki a nyomdából, de már rendelhető itt a webáruházban!

Kategória: Címke:

Leírás

Az AntropoSophia lap szerkesztői ismételten köszönik minden előfizetőnek és az egyes lapszámok megvásárlóinak, hogy figyelmükkel és támogatásukkal hozzájárultak a Magyar Antropozófiai Társaság folyóiratának sikeréhez és lapszámai megjelenéséhez!

A lap decemberi, Karácsonyi száma a már ismert rovatokra tagozódva mutatja be az antropozófia életterületeinek széles spektrumát.

Előzetes a lap tartalmából:

Rudolf Steiner: A háromszoros Nap;  Lex Bos: Harcban a kezdeményezésekkel 4. rész;  Boskovitz Mária: Főrévi játékok története;  Manfred Schmidt-Brabant: A pénz az ember szolgálatában 2. rész;  Korcsog Balázs: Michael vagy Mihály;  W.J. Stein: A hét szabad művészet (Mesterházy M.);  Papp Szidónia: Hosszú-Covid az antropozófus orvoslás szemszögéből;  Sz. O. Prokofjev: Antropos Sophia karácsonyi imaginációja;  Gyarmati Judit: Sassentől Sitkéig (Lesz-e antropozófus idősotthon Magyarországon?);  Göllner Mária: A hunokról és Attiláról;  Persőtzi M: Michaeliták újkereszténysége;  Manfred Schmidt-Brabant: A háztartásról;  Szilágyi Péter: Egy újabb teremtéstörténet;  Biográfiai Műhely – Bernard Lievegoed: Ember a küszöbön;  Nagy Szimona: A nemi identitás és a szexualitás kérdése a szellemtudomány fényében;  Könyvajánlók.

 

 

További információk

Tömeg 1 kg